Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на крушки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на крушки

Здравейте колеги. Имам проблем след смяната на крушките на скоростомера и оборотомера на 156 1.9 JTD. След като развих винтчетата, махнах буксите отзад и след това смених крушките, започнаха да светят лампата на air bag-a и една, която не знам какво значи, нито мога да намеря, някъде изображение за нея. Свети в оранжево и изглежда като седнал на обратно човек и зад главата му има 3 чертички, скосени към главата му. Не знам до колко добре съм обяснил, но дано някой по запознат да може да помогне. Въпроса ми е дали е възможно от това, че съм извадил кабелите и върнал, да идва проблема и да се счита в момента само за грешки?

Първоначално публикувано от just_marto Покажи съобщение
    Здравейте колеги. Имам проблем след смяната на крушките на скоростомера и оборотомера на 156 1.9 JTD. След като развих винтчетата, махнах буксите отзад и след това смених крушките, започнаха да светят лампата на air bag-a и една, която не знам какво значи, нито мога да намеря, някъде изображение за нея. Свети в оранжево и изглежда като седнал на обратно човек и зад главата му има 3 чертички, скосени към главата му. Не знам до колко добре съм обяснил, но дано някой по запознат да може да помогне. Въпроса ми е дали е възможно от това, че съм извадил кабелите и върнал, да идва проблема и да се счита в момента само за грешки?

Това ли свети ?
    Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

При мен имаше абосолютно същия проблем.Оказа се,че когато съм сменял крушките съмбил на контакт.Диагностика ,изчистване на грешките на air bag-а и всичко е наред.

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
        Това ли свети ?
        Да.

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

Първоначално публикувано от kukata_1970 Покажи съобщение
        При мен имаше абосолютно същия проблем.Оказа се,че когато съм сменял крушките съмбил на контакт.Диагностика ,изчистване на грешките на air bag-а и всичко е наред.
        Много благодаря, колега!

Comment

Както писа колегата преди мен, дал си на контакт при свалени уреди. Трябва на диагностика да се изчисти грешката, няма друг начин.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
          X